Worst­makerij

De meeste worstsoorten en vleeswaren komen uit eigen worstmakerij en de meeste eigengemaakte producten zijn glutenvrij.
Diverse producten zijn (meerdere malen) bekroond voor hun kwaliteit!

Toppers

  • Friesche droge worst
  • Grillworst
    • Naturel
    • Kaas
  • Gekookte beenham
  • Huisgemaakte paté met rode ui
  • Handgeregen saté
  • Boerenleverworst
  • Friesche salami
  • Leeuwarden zilte zeeworst: een droge worstsoort voor uit het vuistje, maar ook heerlijk bij een maaltijd
    • 2/3 vis
    • 1/3 kalfsvlees
  • Osseworst
  • Hausmacher
  • Paardenrookvlees


Specialiteiten

  • Gegrilde spareribs
  • Confit de canard
  • Geconfijte kip
  • Pulled porc
  • Pavantriham
  • Gebraden kalfsrollade



Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.